Hotelul Athénée Palace Hilton are un nou bucatar sef pentru restaurantele si serviciile de catering in persoana lui Chaiyasith Srichom (cunoscut si ca Lam).
Nascut intr-un sat aflat la 700 km nord de orasul Bangkok, Chaiyasith Srichom s-a mutat in Australia in anii ’70 si s-a stabilit in Orasul lui Darwin, unde a studiat timp de patru ani arta culinara.

Srichom si-a inceput cariera la restaurantul italian Verona, din Sydney, dupa care s-a mutat in Europa, mai intai la Londra si apoi la Praga, unde a lucrat la Maze Praga si a fost promovat sous chef. La Maze, bucatarul Lam si echipa sa au primit o stea Michelin.

Lam a mai lucrat in cadrul Hilton Praga Old Town si a fost implicat in deschiderea mai multor hoteluri din portofoliul de branduri al companiei, inclusiv Hilton Liverpool, Syon Park Londra si Waldorf Astoria Collection.

Primul sau proiect in cadrul Hilton Bucuresti va fi relansarea conceptului de brunch in cadrul restaurantului Roberto’s.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri