Compania aeriana British Airways l-a numit, de la 1 martie, sef pentru biroul din Ungaria pe Emil Delibashev, commercial manager pe zona Balcanilor.
Delibashev este seful operatiunilor comerciale in Balcani din mai 2009, acoperind zece tari din regiune, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Montenegru, Albania, Kosovo, Romania, Moldova, Bulgaria.

Emil Delibashev a absolvit Turism International, dupa care a urmat un curs de specializare in Industria Hoteliera in cadrul Universitatii Colorado din Boulder.

British Airways opereaza doua zboruri zilnice intre Bucuresti si Aeroportul Heathrow din Londra.

Compania efectueaza zboruri catre 21 de destinatii din Marea Britanie, Europa si SUA, cu plecare de pe London City Airport.

British Airways are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri