Destinatia externa pentru petrecerea Pastelui cea mai vanduta in acest an este Insula Tenerife din Arhipelagul Canare, potrivit reprezentantilor tour-operatorilor prezenti al cea de-a XV-a editie a Targului National de Turism, organizat in perioada 6 - 9 aprilie la Bucuresti.
"Tenerife s-a vandut foarte bine pentru Paste, mai ales ca am inaugurat o cursa charter pe aceasta destinatie, dupa Barcelona si Mallorca, cu 189 de locuri, care s-a vandut deja in numai doua saptamani", a declarat pentru Rompres, directorul de marketing J`Info Tours, Cristina Irimia.

Potrivit agentiilor de turism, Tenerife este cautata pentru ca Spania este o destinatie foarte sigura, care se vinde foarte usor. in cazul insulei Tenerife o alta explicatie este si faptul ca este o destinatie exotica la care se ajunge cu preturi accesibile.

Cinci zile in Tenerife, cazare la hoteluri de trei, patru si cinci stele ajunge pana la 298 de euro de persoana, fiind inclus si zborul charter cu avionul.

"Insula ofera peisaje extrem de frumoase, mai ales ca gazduieste un vulcan inactiv, Teide, cel mai mare din Spania, plajele sunt foarte frumoase, cu nisip negru. De asemenea, se pot face si excursii cu avionul sau ferryboat-ul pe celelalte sase insule ale Arhipelagului Canare", a precizat reprezentantul J`Info Tours.

Alaturi de Tenerife, oferta de Paste a agentiilor de turism cuprinde si Grecia, de la 19 euro plus 199 lei /Paralia Katerini/ pentru 10 zile, 39 de euro plus 100 de lei /Halkidiki/ sau 10 zile pe Insula Corfu, cu un pret plecand de la 79 de euro plus 229 lei.

Parisul si Atena sunt si ele destinatii preferate de Paste. Un sejur de 11 zile cu ocazia sarbatorilor pascale in "Orasul luminilor", cu transport cu autocarul, opt nopti de cazare la hotel de doua stele si tururi la Budapesta, Paris, Viena si Strasbourg pleaca de la 249 de euro plus 249 de lei, in oferta Christian Tour.

Un Paste in Creta costa circa 299 de euro, 390 de euro la Barcelona /20-24 aprilie - transport cu avionul, demipenisune, excursii/, 395 de euro la Viena /19 - 24 aprilie/ sau 520 de euro la Roma /20 - 24 aprilie - cinci nopti de cazare cu mic dejun , tur si slujba de inviere/.

In oferta Paralelei 45, destinatiile exotice cele mai cautate de Paste sunt Egiptul /699 de euro in perioada 19 - 27 aprilie, transport cu avionul, mic dejun si cina la hoteluri de trei, patru si cinci stele/. O destinatie obisnuita este Israelul / 715 euro plus 280 lei, transport cu avionul, sapte nopti de cazare cu mic dejun si cina, slujba de inviere/.

Pe plan intern, cea mai cautata destinatie pentru petrecerea Pastelui este Valea Prahovei. Sunt extrem de cautate si Brasovul unde oferta cuprinde: doua nopti de cazare cu mic dejun, dejun de Paste, slujba de inviere, la hoteluri de doua, trei sau patru stele de la 60 la 159 de euro, Tusnad /250 de lei de persoana pentru trei nopti de cazare cu mic dejun, masa, cina de inviere, dejun si cina in prima zi de Paste/ sau Baile Felix / 170 lei noi - doua stele, 290 de lei de persoana - trei stele/. in pachet sunt incluse trei nopti cazare cu mic dejun, masa festiva de Paste.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri