Directorul general al Aeroporturi Bucuresti, Cornel Poterasu, a fost inlocuit de la conducerea companiei, de catre ministrul Transporturilor, ca urmare a scandalului privind siguranta celor care tranziteaza aeroportul Otopeni, izbucnic dupa uciderea unei turiste japoneze.
Interimatul conducerii companiei este asigurat de Cristinel Smadu, pana in prezent director in Aeroporturi Bucuresti, au declarat pentru Mediafax surse din Ministerul Transporturilor.

Aeroporturi Bucuresti administreaza aeroporturile Henri Coanda Otopeni si Aurel Vlaicu Baneasa.

In urma cu doua saptamani, o japoneza de 20 de ani a fost acostata in aeroportul din Otopeni, urcata intr-un taxi si dusa pana la marginea unei paduri din Corbeanca, unde a fost talharita si ucisa.

Suspectul principal in acest caz este un tanar din Ilfov care ar fi comis anterior mai multe infractiuni cu violenta, inclusiv un alt omor.

Vineri, reprezentantii autoritatilor s-au intalnit la Ministerul Transporturilor pentru a discuta despre imbunatatirea masurilor privind siguranta pasagerilor si implementarea unor masuri eficiente pentru prevenirea savarsirii infractiunilor la aeroportul Henri Coanda.

Autoritatile au decis ca aeroporturile si garile mari sa fie patrulate permanent de echipe mixte, formate din politisti si jandarmi, care, alaturi de restul structurilor cu atributii de paza, sa supravegheze inclusiv activitatea taximetristilor din zona.

Totodata, au avut loc controale privind taximetria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri