Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), Dan-Dumitru Baciu, a transmis Consiliului de Administratie al companiei o notificare prin care renunta la mandatul de director general, noteaza Agerpres.

Consiliul de Administratie se va reuni, in cel mai scurt timp, pentru a desemna un director general interimar, potrivit unui comunicat al CNAB.

'Demisia este un lucru obisnuit atunci cand exista un decalaj intre nivelul asteptarilor si ceea ce poate fi livrat. Multumesc domnului ministru Lucian Sova pentru modul elegant si eficient in care s-a implicat in sustinerea proiectelor importante ale CN Aeroporturi Bucuresti', a declarat Dan-Dumitru Baciu.

In presa a aparut inca de miercuri informatia ca directorul general al CNAB, Dan-Dumitru Baciu, a demisionat, publicandu-se chiar si demisia acestuia, insa Baciu a negat ca si-a dat demisia, potrivit unei declaratii acordate pentru Mediafax.

„Va asigur ca astazi sunt directorul Companiei de Aeroporturi Bucuresti. Si voi fi si maine. Nu mi-am depus cererea de demisie”, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, Baciu.

Citeste si:
Aeroportul Otopeni vrea sa rezilieze contractele cu furnizori
Seful Aeroportului Otopeni...

Cauzele demisiei nu se cunosc, insa, saptamana trecuta, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat la audierile care au avut loc in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, ca pana la sfarsitul anului Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) ar putea avea un nou director general si un nou Consiliu de Administratie "mai apte decat cele de astazi", dupa ce au fost demarate procedurile de selectie conform prevederilor OUG 109 privind guvernanta corporativa.

Sova a precizat, de asemenea, ca procedurile privind alegerea noului management pentru CNAB au fost demarate de mai mult de o luna.

Dan-Dumitru Baciu a preluat conducerea CNAB pe 12 februarie 2018, cand Consiliul de Administratie al companiei l-a desemnat in functia de director general, cu un mandat de 4 luni.

In cadrul CNAB, Dan Baciu a mai ocupat, incepand cu anul 2013, atat functia de director financiar, cat si pe cea de consilier al directorului general.

Citeste si:
21 de zboruri au inregistrat intarzieri la Budapesta din cauza a...
21 de zboruri au inregistrat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Jobul platit cu 6.000 euro, pentru care au candidat o mie de oameni