Dan Baciu a mai lucrat in CNAB in perioada mai 2013 - noiembrie 2014, cand a fost director financiar, potrivit sursei citate.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.

Dan Baciu, in varsta de 50 de ani, este licentiat al Facultatii de Comert, din cadrul Academiei de Studii Economice. In perioada martie 2009 – aprilie 2011, Dan Baciu a fost membru, respectiv presedinte al Directoratului companiei de asigurari-reasigurari Exim Romania (Eximasig Romania), potrivit Digi24.

Dan Baciu este sotul Soranei Baciu, fost director de strategie in cadrul Petrom, fost administrator in cadrul Romgaz, secretar de stat la Ministerul Economiei in guvernul Dacian Ciolos. Sotia viitorului director general, persoana ce nu isi face publice simpatiile politice, este o sustinatoare a Platformei Romania 100 care il sprijina pe fostul premier Dacian Ciolos.

Directorul Companiei...
Citeste si: Directorul Companiei de Aeroporturi a demisionat oficial