In prima parte conferinta se va axa pe strategii si implementarea lor in social media precum si pe fatete ale succesului in social media. In partea a doua wall-street.ro va va prezenta mai multe studii despre piata social media, a blogurilor precum si un studiu privind campaniile pe canale sociale din Romania.

09:53
Conferinta va incepe in circa 15 minute. Primii invitati sunt Bogdana Butnar (Google Romania), Victor Kapra (blogger), Marko Njavro (director marketing Bergenbier), Mugur Patrascu (iLeo), Alexandru Negrea (social media manager BCR), Dragos Stanca (Q2M).
10:09
E incredibil ca intr-o pagina de 4 mil. de Likeuri (Adidas) o rata buna de reactii se invarte in jurul a 40.000 (FOARTE ineficient).
15:33
La Carturesti, pe o pagina cu peste 100.000 de like-uri, o promotie cu reducere de pret la carti a atras doar cateva zeci de carti. DECI, oare Facebook da exclusiv cantitate?
15:35
NU - Nike Plus+ are peste 4 mil. de fani. In primele 6 luni, acesti fani au alergat si inregistrat impreuna peste 3 milioane de mile - deci engagement! Click-ul trebuie sa aiba legatura cu ceea ce faci!
15:59
Romanii de pe Facebook sunt in general APROBATORI, CONECTORI si AUTO-PROPAGANDISTI. Romanii sunt fabricanti de imagine, uneori vulnerabili si defensivi, nu isi asuma ceea ce fac.
16:17
Cristian China-Birta, www.chinezu.eu - Ce branduri "au mers"in local - Knorr in 6 judete, Romtelecom in 19 judete, Balonul Orange.