CBRE, companie de consultanta imobiliara, si-a extins echipa locala de management prin numirea Alexandrei Baciu in functia de director al departamentului de HR, incepand cu luna septembrie. Cu o experienta profesionala de 15 ani in domeniul resurselor umane, Alexandra va superviza strategia HR pentru cei 160 de angajati ai echipei CBRE Romania.

De-a lungul carierei sale, Alexandra a activat in domeniul HR (People) in cadrul mai multor organizatii si sectoare, cum ar fi electrocasnice, consultanta si Oil & Gas, atat din punct de vedere al clientului, cat si din al consultantului. Inainte de a se alatura echipei CBRE, Alexandra a lucrat ca HR Manager Romania si Bulgaria in Whirlpool Corporation. Anterior, a ocupat pozitiile de Consultant Senior Learning and Development in cadrul Vodafone, Consultant Change Management pentru EY Advisory si Consultant intern in IBM si OMV Petrom.

Ea crede in „service designul” functiei de HR, care combina interactiunea umana cu perspectiva business pentru a oferi angajatilor experiente pozitive si de impact.

„Esenta performantei incepe prin a ne dezvolta pe noi insine ca oameni si prin a oferi servicii de calitate in primul rand pentru viata noastra. Daca adaugam o gandire vizionara de business, un climat de lucru inspirational, o etica sanatoasa de coaching, cu o experienta pozitiva la locul de munca, obtinem baza pentru a construi continuu competente care sa asigure excelenta serviciilor fata de clientii nostri. CBRE este un brand cu un scop bine definit, care urmareste redimensionarea nu doar a serviciilor imobiliare, ci si a comunitatii de oameni care alcatuiesc brandul”, a declarat Alexandra Baciu, Head of HR (People), CBRE Romania.

CBRE activeaza pe piata din Romania din anul 2008, cand a preluat compania romaneasca Eurisko, fondata in 1997. In prezent, CBRE Romania detine peste 160 de angajati in Bucuresti si in orasele regionale precum Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Pitesti si Baia Mare. Compania ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare si consultanta strategica.

Citeste si:
Ar putea schimba pensiile private regulile jocului in piata...
Fondurile de pensii private...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri