Groupama aduce sef pe IMM-uri un manager cu 14 experienta in asigurari

Groupama Asigurari, aflata pe locul patru in clasamentul asigurarilor generale din Romania pe primul trimestru, a numit-o in functia de director IMM si Corporate in cadrul companiei pe Dana Baciu, care dispune de o experienta de peste 14 ani in domeniul asigurarilor.

Noul manager "va coordona dezvoltarea si implementarea planurilor adresate clientilor IMM siorporate. In acelasi timp, va monitoriza realizarea obiectivelor si masurilor propuse pentru cresterea performantei. Mai mult, din noua pozitie, va participa activ la dezvoltarea si implemetarea uniforma a celor mai bune practici de relationare si gestiune a clientilor din aria coordonata", potrivit unui comunicat al Groupama.

De asemenea, potrivit lui Francois Coste, director general Groupama Asigurari, una din cele mai importate directii strategice pentru companiei este legata de "dezvoltarea accelerata pe segmentele IMM si Corporate, acestea reprezentand unul din motoarele de crestere profitabila. Seria de actiuni a debutat la inceputul anului cu lansarea produsului Asigurarea Afacerilor Mici si Mijlocii".

Dana Baciu are o experienta de peste 14 ani in domeniul asigurarilor, in pozitii de top management atat in segmentul corporate cat si in segmentul retail.

In perioada 1999-2013 a ocupat posturile de Corporate Solutions and Credit Life Profit Center Manager, Accident and Health Profit Center Manager si Group Underwriter and Administrator in cadrul Alico Asigurari Romania SA (MetLife), fiind responsabila de dezvoltarea afacerii si implementarea strategiei de vanzari pe liniile de business coordonate.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri