In cadrul Groupama Asigurari, managerul a gestionat operatiunile de subscriere pentru majoritatea liniilor de asigurari corporate si detine o experienta de peste 17 ani in domeniul asigurarilor.

Lucian Marin (foto) s-a specializat pe dezvoltarea diviziilor corporate, management si subscriere in companiile in care a lucrat, ocupand intre anii 2000 si 2008 functia de director asigurari bunuri si raspunderi in Asiban.

Numit de catre consiliul de administratie al Gothaer Asigurari Reasigurari si obtinand toate avizele din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara, Lucian Marin se va axa pe dezvoltarea diviziei Corporate precum si pe alte divizii sau departamente din cadrul companiei Gothaer.

De-a lungul carierei sale, Lucian Marin a facut parte si din consiliul de administratie al PAID, a ocupat functia de presedinte al sectiunii agro din UNSAR, a fost Membru al Forumului pentru brokeri si linii comerciale din cadrul Groupama, anterior lucrand pentru pentru Asirom, Garanta si Ion Tiriac Insurance Company.

Schimbari in managementul...
Citeste si: Noul presedinte Coca-Cola in Europa, Orientul Mijlociu si Africa