Atrasi de preturi, calitatea serviciilor, precum si a angajatilor din domeniul ospitalitatii multi, romani dau statiunile montane din tara pe miile de partii de schi din Austria. Anul acesta, chiar daca vorbim de inca de criza in Romania, operatorii austrieci sunt optimisti ca numarul turistilor romani va creste.

„Datorita numarului mare de solicitari si a produselor special concepute pentru piata din Romania, ne asteptam si pentru iarna care urmeaza la o crestere de 5% a oaspetilor din Romania", a declarat Hans Wallner, proprietar al Austria Incoming.

Oaspetii din Romania pun mare accent pe garantia zapezii si stiu sa aprecieze zonele de schi care ofera si ghetari

Zell am See Kaprun este una dintre cele mai cunoscute regiune turistice din Austria pe piata din Romania, datorita garantiei zapezii la 3.209 metri altitudine pe ghetarul Kitzsteinhorn, in timp ce toate celelalte partii pot fi acoperite de zapada artificiala.

Romanii sunt atrasi de preturile mici, iar austriecii vin in intampinarea turistilor cu preturi rezonabile.

De exemplu, in regiunile Alpii Vienezi si Mostviertel, foarte aproape de Viena, un sejur de patru nopti incepe de la 320 euro de persoana, iar turistii beneficiaza si de skipass-ul valabil trei zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri