Bancpost a acordat acest imprumut catre Transport Urban Sinaia, compania care administreaza domeniul schiabil din Sinaia, instalatiile moderne de transport pe cablu, transportul public, parcarile si bazele sportive ale orasului, pe o perioada de 10 ani. Transport Urban Sinaia are ca actionar unic Consiliul Local Sinaia.

Constructia noii telegondole va fi finalizata pana la debutul sezonului de schi in decembrie anul acesta, potrivit primarului Vlad Oprea, asa cum wall-street.ro a anuntat la inceputul anului.

Unde se vor plimba romanii cu o telegondola de 8 mil. euro

Unde se vor plimba romanii cu o telegondola de 8 mil. euro

In Sinaia s-au derulat, din 2007 pana in prezent, investitii de 35 mil. euro pentru mai multe obiective printre care telegondola, telescaun, masini de batut zapada si cabane, statiunea beneficiind un total de 50 de mil. euro fonduri UE.

Citeste si:

Anul acesta Sinaia va beneficia si de o campanie de promovare de 20.000 euro, desfasurata pe o perioada de 9 luni si care include si participarea la targuri de turism internationale in Londra si Berlin. Campania va promova domeniul schiabil, bike resort-ul cu piste de mountain bike, dar si existenta transportului public si a locurilor de parcare.

In Sinaia vin anual in timpul sezonului de ski, decembrie-mai, circa 150.000 de turisti, dintre care 30% sunt straini.

Sursa foto: Telegondola/Shutterstock.com