Primaria Sinaia baga aproape 8 milioane de euro intr-o noua telegondola

Primaria Sinaia va derula in acest an o investitie de 34 milioane de lei (aproximativ 8 miloane de euro) pentru o noua telegondola, parte a unei campanii de investitii mai ample in statiune. De asemenea, statiunea va avea si o campanie de comunicare de 20.000 euro anul acesta pentru promovarea atractiilor turistice.

Constructia noii telegondole va fi finalizata pana la debutul sezonului de schi in decembrie anul acesta, potrivit primarului Vlad Oprea. Fondurile provin dintr-un credit bancar. In Sinaia s-au derulat, din 2007 pana in prezent, investitii de 35 mil. euro pentru mai multe obiective printre care telegondola, telescaun, masini de batut zapada si cabane, statiunea beneficiind un total de 50 de mil. euro fonduri UE.

Anul acesta Sinaia va beneficia si de o campanie de promovare de 20.000 euro, desfasurata pe o perioada de 9 luni si care include si participarea la targuri de turism internationale in Londra si Berlin. Campania va promova domeniul schiabil, bike resort-ul cu piste de mountain bike, dar si existenta transportului public si a locurilor de parcare.

In Sinaia vin anual in timpul sezonului de ski, decembrie-mai, circa 150.000 de turisti, dintre care 30% sunt straini.

Citeste si:
S-au reluat lucrările pentru un nou spital în Sinaia, începute în...
Prahova: S-au reluat...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...
Sursa foto: Telegondola Sinaia/Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri