Bancpost a emis impreuna cu Tarom un card de credit din familia American Express prin care, pentru cheltuielile efectuate, se acumuleaza puncte, \"smart miles\", in programul Tarom de fidelizare a clientilor, prin care se acorda avantaje la zborurile companiei romanesti si calatorii gratuite.
Cardul de credit Tarom American Express este emis in doua versiuni: Classic si Premium, cu limite de creditare de 30.000. respectiv 75.000 lei si perioade de gratie de pana la 55 de zile, informeaza NewsIn. Cardurile sunt emise in lei si pot fi utilizate in tara si in strainatate pentru cumparaturi, retragere de numerar de la bancomate, plati prin posta, telefon sau pentru tranzactii pe internet, au mentionat oficialii companiilor la conferinta de lansare.

Cardurile nou lansate sunt asociate cu un pachet de servicii de calatorie si asigurari, cum ar fi asistenta medicala, legala sau administrativa si asigurare in caz de accident. Cheltuielile facute cu aceste carduri sunt intra in programul Smart Miles al companiei aviatice romanesti Astfel, pentru fiecare 3 lei cheltuiti cu cardul Classic se acorda 2 smart miles, iar pentru cumpararea unui bilet Tarom se acorda 4 smart miles. in cazul cardului Premium, numarul de mile acordate este mai mare, de 3, respectiv 5 smart miles pentru 3 lei cheltuiti. "Pana in luna februarie, detinatorul de card acumuleaza un numar dublu de mile Smart Miles", se precizeaza in prospectul de lansare al cardurilor.

"in cazul in care Tarom se va afilia la alianta aeronautica internationala, programul Smart Miles va fi integrat in programele deja existente in aceasta alianta, iar milele adunate vor fi contabilizate", a declarat directorul general al Tarom, Gabriel Dumitrescu.

Reprezentantii American Express, care a inceput colaborarea cu Bancpost in urma cu un an, sunt multumiti de rezultatele obtinute, numarul de carduri emise fiind mult mai mare decat isi fixasera ca obiectiv.

"Bancpost este emitentul exclusiv in Romania al cardurilor American Express, fiind un partener de marca in reprezentarea brandului American Express pe aceasta piata. Cu un an in urma am lansat parteneriatul nostru cu Bancpost, iar astazi deschidem un nou drum prin parteneriatul cu Tarom si aceste carduri inovative, care sunt primele de acest gen pe piata romaneasca", a afirmat vicepresedintele American Express, William Stredwick. Cardurile emise sub sigla American Express pot fi folosite pentru retrageri de numerar la peste 650.000 de bancomate din lume si la 800 din Romania, potrivit reprezentantilor companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri