Operatorul aerian low-cost Blue Air va introduce, incepand cu 6 iunie, curse suplimentare pe rutele Bacau-Roma si Bucuresti-Bacau-Torino, ca urmare a cresterii cererii venite din partea pasagerilor.
"In urma studiilor de piata efectuate si datorita cererilor pasagerilor, incepand din data de 6 iunie, pe tot parcursul orarului de vara, Blue Air va oferi o cursa suplimentara pe ruta Bacau - Roma (Fiumicino) si retur in fiecare zi de miercuri", se arata intr-un comunicat al companiei.

Cursa cu escala pe ruta Bucuresti-Bacau-Torino (Cuneo) si retur va fi operata in perioada 6 iunie-27 octombrie, in fiecare miercuri, ca zbor direct.

In cursul anului 2005, compania Blue Air a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia si Portugalia. Flota companiei low-cost este constituita din patru aeronave Boeing 737. In perioada 10 mai - 31 iulie, Blue Air va opera de pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri