Aproximativ 600 de pasageri romani vor fi afectati de greva companiei aeriene Alitalia, in cursul zilei de astazi urmand sa fie anulate patru zboruri Alitalia si Alpi Eagles, in timp ce doua curse catre Italia ale Tarom si My Air au fost amanate.
"Compania aeriana Alitalia ne-a informat ca in cursul zilei de marti vor fi anulate trei curse. De asemenea, greva va afecta si compania Alpi Eagles care isi va anula o cursa", a explicat directorul departamentului de relatii externe al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, citat de NewsIn. Potrivit acestuia, aproximativ 600 de romani vor fi afectati de greva companiei italiene.

La randul lor, reprezentantii companiei Alitalia-Romania au precizat ca vor fi anulate cursele Bucuresti-Milano, iar pasagerii care urmau sa calatoreasca pe 22 mai au fost reprogramati pentru cursele din 23 si 24 mai.

Directorul pentru Romania al compania aeriene My Air, Alina Rus, a anuntat ca o cursa spre Italia programata pentru ora 11.10 a fost amanata. "Pasagerii se afla in aeroport si asteptam sa se rezolve problema pentru a putea decola. Speram ca situatia sa fie remediata in cel mai scurt timp si sa nu fim nevoiti sa anulam cursa", a explicat Rus.

Reprezentantii companiei Tarom au precizat ca au amanat una din cursele programate pentru ora 09.15. "Cursa a fost amanata, urmand sa decoleze dupa terminarea grevei, adica in jurul orei 17.00. Noi am instiintat pasagerii si agentiile de voiaj inca din 18 mai despre greva si despre schimbarile pe care le-am facut", a precizat purtatorul de cuvant al companiei Tarom, Madalin Tudor, citat de NewsIn.

Compania Alitalia si-a anulat astazi aproape 400 de curse din pricina unei greve declansate de controlorii italieni de trafic aerian si de personalul de zbor. Greva a inceput la ora 11.00, ora Romaniei, si va dura opt ore. Actiunea de protest a fost declansata in urma negocierilor esuate intre salariati si conducerea companiei aeriene, pe fondul refuzului de a accepta majorararile salariale cerute de sindicat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri