Numarul de turisti pe litoralul romanesc va creste anul acesta cu 15%, agentiile de turism avand in mai solicitari cu 50% mai mari decat anul trecut, a declarat secretarul de stat in Ministerul IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Lucia Morariu, citata de NewsIn.

“Am observat ca autoritatile locale sau mobilizat in acest an si au reusit sa se inteleaga, iar acest lucru se vede pentru ca statiunea Mamaia este mult diferita fata de anul trecut”, a declarat Morariu. “In 2006 am fost in plin scandal al plajelor si de data aceasta am purtat discutii din timp pentru a evita astfel de probleme care iar fi indepartat pe turisti de litoral”, a adaugat ea.

Secretarul de stat a mai estimat ca turismul de eveniment va creste in 2007 cu 100%, iar in 2008 se va dubla din nou.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri