Lucrarile de pe Aeroportul Baneasa se vor finaliza pana duminica, iar prima cursa low-cost va ateriza luni dimineata la ora 3,00, a declarat directorul general al aeroportului, Stefan Mladin.
"Suntem in grafic cu lucrarile incepute in 29 septembrie si se vor termina cum am stabilit in 12 octombrie. De luni, se va incepe activitatea pe Aeroportul Baneasa, prima cursa aeriana Blue Air dispre Madrid va ateriza inca de la ora 3,00, iar a doua cursa Wizz Air dinspre Barcelona este programata in jurul orei 3,45", a spus Stefan Mladin, citat de NewsIn.

Aeroportul Baneasa a fost inchis traficului in perioada 29 septembrie-12 octombrie pentru lucrari la calea de rulare Delta, de racordare a acestei cai in pista si in platforma. In acest interval, cursele low cost de pe Aeroportul Baneasa au fost transferate pe Aeroportul Otopeni.

Reprezentantii aeroportul Otopeni estimau la sfartitul lunii septembrie ca fluxul de pasageri va creste cu pana la 30% pe perioada de doua saptamani cat va fi inchis pentru lucrari Aeroportul Baneasa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri