Numarul turistilor romani care au mers in Bulgaria de Paste si 1 Mai a depasit asteptarile bulgarilor, care se temeau de o scadere a acestui sector din cauza crizei economice, relateaza agentia Focus.
Numai sambata, peste 2.000 de persoane, dintre care multi romani, au vizitat Castelul reginei Maria de la Balcic, scrie NewsIn.

Directorul Institutului pentru analiza si evaluare in turism, Rumen Draganov, a afirmat ca in pofida crizei economice, numarul romanilor care si-au petrecut vacanta de Paste sau pe cea de 1 Mai in Bulgaria a fost cu foarte putin mai mic decat cel de anul trecut.

De altfel toate hotelurile care ofera tratamente balneare au fost rezervate in proportie de 100% inca din urma cu o luna, iar turistii, pe langa romani, greci si macedoneni, provind si din germania, Marea Britanie, Spania si tarile scandinave, a adaugat el.

Si rezervarile pentru sezonul de vara sunt peste asteptari, a precizat el, estimand ca rezultatele vor fi similare celor din 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri