Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane, TAROM, a primit de la uzina ATR din Toulouse, Franta, cea de-a doua aeronava ATR 7-500, in valoare de 18 milioane dolari.
Aeronava dispune de sisteme moderne de navigatie, poate zbura pe distante de pana la 1.650 kilometri, fara escala, cu o viteza de croaziera de 510 kilometri pe ora si poate sa transporte un numar total de 68 de pasageri.

Aceasta achizitie se incadreaza in strategia companiei TAROM de innoire a flotei cu aeronave eficiente, atat din punctul de vedere al costurilor de exploatare, cat si al consumului de petrol.

Aeronava ATR 72-500 va opera atat pe rutele interne ale companiei TAROM, cat si pe unele dintre noile curse externe, cum ar fi Dubrovnik, din luna iunie si Zagreb, de la inceputul lunii septembrie.

Noul avion este echipat cu motoare eficiente PW 127M, care au un grad ridicat de silentiozitate. La interior, ofera mai mult spatiu pentru pasageri, atat in clasa economic, cat si in noua cabina dedicata exclusiv pasagerilor business- „Elegance Cabin”.

Compania aeriana Tarom a achizitionat recent prima aeronava ATR 72-500, in valoare de 18 milioane de dolari, suma ce va fi suportata din sursele proprii ale companiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri