Kurt Strohmayer, general manager al hotelului bucurestean JW Marriott, va renunta la aceasta functie incepand cu sfarsitul lunii iulie, succesorul acestuia fiind israelianul Igael Porecki.
Strohmayer (foto) ocupa acesta pozitie din 2003, cand l-a inlocuit la conducerea unitatii de cinci stele pe Rick Zeolla.

Inainte de experienta din Romania Strohmayer a mai detinut functia de general manager al Complexului Hotelier Mallorca Marriott Golf Resort&Spa.

Hotelul Marriott din Bucuresti, de 5 stele, a fost inaugurat in 2000 si are o capacitate de circa 400 de camere.

Strohmayer nu este primul sef de pe piata hotelurilor bucurestene de cinci stele care paraseste aceasta funtie in 2009. In ianuarie Jonathan Soper a parasit functia de general manager al hotelului InterContinental din Capitala, fiind inlocuit de germanul Marten Schoenrock.

Tot in prima luna a anului Torbjorn Bodin a fost inlocuit de la sefia Radisson SAS Bucuresti de catre Yilmaz Yildirimlar.

In continuare, marile lanturi hoteliere internationale prefera numirea expatilor la sefia unitatilor din Romania motivand lipsa de know -how a managerilor Romania sau mediul educational deficitar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri