Operatorul low cost Germanwings isi propune achizitionarea a patru noi aeronave Airbus A319 in 2010, flota companiei ajungand astfel la un numar de 30 avioane de tip Airbus A319.
Totodata, compania se asteapta la o crestere a capacitatii cu doua cifre procentuale. “In acest an, Germanwings isi propune sa depaseasca cifra de 10 milioane de locuri pe toate rutele liniei aeriene”, sustin reprezentantii companiei.

In plus, pentru 2010, Germanwings estimeaza transportarea a peste 8 milioane de pasageri.

“Pentru aceasta crestere sunt vizati cu precadere pasagerii ce calatoresc la clasa business.In 2010, oferta destinata segmentului de business va fi dezvoltata puternic”, au mai adaugat oficialii companiei low cost.

Mai mult, pe parcursul intregului an 2010 Germanwings are in vedere incheierea unor parteneriate cu jucatori din piata de transport.

Pentru tot anul 2009 compania germana estimeaza un numar de circa 80.000 de pasageri, transportati pe rutele din si catre Romania, in crestere cu 60% fata de cei 50.000 de pasageri transportati in 2008.

Incepand din 31 octombrie 2009, Germanwings opereaza trei curse saptamanale pe fiecare din rutele Bucuresti – Berlin (introdusa in iunie 2008), Bucuresti – Koln (introdusa in martie 2007) si Bucuresti – Stuttgart (introdusa in aprilie 2008).

Printre companiile germane care zboara regulat cu Germanwings din si catre Romania sunt Bosch sau German Telekom, dar si multe companii mici si mijlocii.

Compania Germanwings are o flota de 27 de avioane Airbus A 319.

Linia aeriana isi are sediul in Koln si isi concentreaza oferta pe zboruri catre cele mai importante centre urbane de afaceri din Europa. Germanwings targeteaza trei tipuri de pasageri: segmentul de business, pasagerii care isi viziteaza familia si prietenii, si, nu in ultimul rand, cei care iubesc vacantele.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri