Operatorul low-cost Wizz Air simplifica, incepand din 1 aprilie, regulile privind bagajele calatorilor prin introducerea unei taxe unice pentru un bagaj si o greutate maxima de 32 de kg.
In limita celor 32 de kg vor fi acceptate maximum trei bagaje.

Cu aceasta schimbare Wizz Air elimina taxa pentru excesul de kilograme, simplificand si mai mult formalitatile de rezervare.

Tariful va fi de 63 lei/ bagaj daca se alege optiunea bagajului de cala in momentul rezervarii biletului sau 126 lei/ bagaj daca taxa se achita in aeroport.

Pasagerilor le este reamintit faptul ca regulile privind transportul bagajului de mana nu se modifica.

Wizz Air va aplica o taxa de 252 lei pentru depasirea dimensiunii si a greutatii bagajului de mana, acesta trebuind apoi inregistrat ca bagaj de cala.

Wizz Air a transportat 1,65 milioane pasageri in relatia cu Romania, in 2009, in crestere cu 87% fata de anul precedent, potrivit datelor furnizate de companie.

Romania reprezinta astfel piata cu cea mai mare crestere pentru operatorul cu tarife scazute.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri