Compania Professional Software Solutions a lansat portalul tursitic Gotrip.ro, in urma unei investiii de circa 25.000 euro.
La ora actuala, portalul este unul dintre cele mai avansate sisteme informatice de cautare si de rezervare online pentru produse turistice. “Gotrip.ro este un proiect care a luat nastere in urma unei analize de piata ce aratat necesitatea existentei unui site care indexeaza ofertele tuturor agentilor de turism. Pentru turist este mai usor acum sa isi caute o vacanta intr-o anumita locatie, sa compare oferte de la mai multi furnizori, sa gasesasca numarul de locuri disponibile pentru o oferta, sa rezerve si sa cumpere; totul de pe un singur site “, a declarat Cristian Ceobanu, proprietarul portalului.

Implementarea proiectului in varianta actuala a durat 5 luni, investitia totala fiind de 25.000 euro.

Pentru anul 2010, bugetul alocat pentru promovarea proiectului este de 30.000 de euro.

Portalul Gotrip.ro ofera posibilitatea de a cauta si rezerva/ cumpara din ofertele a mii de agentii de turism si companii hoteliere, ajutand astfel turistul sa gaseasca o vacanta si sa compare cele mai bune oferte, sfaturi de calatorie si informatii utile despre destinatia aleasa, forum de discutii unde turistii primesc informatii utile despre hoteluri, agentii de turism, pareri si sfaturile legate de calatorie sau stiri si comunicate de presa din domeniul de inters.

Site-ul functioneaza ca un magazin online/ sistem de rezervari online pentru orice turist, dar si pentru partenerii generatori ai bazei de date: agentie, hotel, pensiune.

Sistemul se bazeaza pe un motor de cautare foarte precis care ofera acces la pachete turistice de la mii de agentii de turism si hoteluri din intreaga lume, astfel utilizatorii pot cautat destinatii turistice, hoteluri, pensiuni, vile si servicii de transport, din Romaia cat si din lume, baza de date fiind structurata pe tari, regiuni si orase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri