Turismul romanesc ar putea fi promovat pe Facebook, in baza unui posibil parteneriat intre platforma de socializare si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), a anuntat institutia.
Reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului s-au intalnit cu Mark Cowan, Head of Emerging Markets CEEMEA al Facebook.

Potrivit Ministerului, scopul intalnirii a fost discutarea modului in care platforma si aplicatiile Facebook "pot ajuta" turismul romanesc.

"Au fost analizate perspective de colaborare in cadrul unui parteneriat strategic in domeniul marketingului intre MDRT si Facebook. Reprezentantul Facebook a subliniat ca un parteneriat cu o institutie guvernamentala constituie o noutate si pentru companie, sperand ca experienta dobandita in campaniile comerciale derulate prin intermediul acestei platforme sa poata fi folosita in campaniile viitoare de promovare a Romaniei ca destinatie turistica", arata un comunicat al MDRT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri