Proprietarii hotelului Carol Parc din Bucuresti, scos la vanzare in anul 2008 cu 14 milioane de euro, cer in prezent pe el 10 milioane de euro, potrivit unui anunt postat pe un site imobiliar, citat de Mediafax.
Hotelul Carol Parc din Bucuresti, cea mai luxoasa structura de cazare din Romania si singura de pe piata locala inclusa in topul unitatilor de lux elaborat de revista americana Condé Nast Traveler, a costa acum 10 milioane de euro, potrivit unui anunt postat pe un site imobiliar.

In anul 2008, acelasi hotel a fost scos la vanzare cu 14 milioane de euro, proprietarii mentinand pretul cerut timp de doi ani.

Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc este singurul hotel din Romania din categoria small luxury hotel. Localizata in zona Parcului Carol, unitatea este clasificata la cinci stele si are 19 camere, printre care un Junior Suite si trei apartamente, un restaurant cu bucatarie internationala si un Piano Bar.

Hotelul este construit intr-o cladire de pe Dealul Filaret, din apropierea parcului Carol din Bucuresti, care a apartinut arhitectului Suter, apropiat al regelui Carol I. In timpul regimului comunist, cladirea a functionat ca sediu al partidului, apoi ca sediu al ICRAL. Cladirea a fost revendicata si castigata in anul 2000 de catre un urmas al fostilor proprietari.

"Am cumparat casa in 2003, si pretul pe care l-am platit s-a ridicat la aproximativ un milion de dolari. Investitia totala in acest proiect a fost de aproximativ sase milioane de euro", declara la data inaugurarii, Adrian Petre, proprietarul hotelului.

El a spus ca a conceput hotelul dupa modelul hotelului de lux Lowell din New York, la care a lucrat pana in 1990.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri