Agentia de turism Fly Go estimeaza vanzari de peste 50 de milioane de euro in 2018

Agentia online de turism Fly Go a inregistrat vanzari de 40 de milioane de euro in 2017, in crestere cu 20% fata de anul precedent. In 2018, Fly Go estimeaza ca va depasi un volum de tranzactii de 50 de milioane de euro in cele trei tari in care opereaza: Romania, Italia si Spania.

"Principala directie de investitii in 2017 a fost imbunatatirea experientei clientilor Fly Go, din momentul achizitiei unui serviciu si pe tot parcursul derularii acestuia, indiferent daca vorbim de un zbor cu avionul sau un pachet complet de vacanta. Ne-am dorit sa oferim o experienta de utilizare mult mai simpla pe Fly-Go.ro si am dezvoltat, cu acest scop, o noua infrastructura a site-ului, introducand in platforma si servicii suplimentare, precum garantia zborurilor si check-in online”, a declarat Stefano Iervolino, fondator si CEO Fly Go.

Fly Go a redus timpii de rezolvare a situatiilor care pot aparea in timpul unei calatorii, precum overbooking-ul la hoteluri, redirectionand turistii catre unitati de cazare similare sau mai bine cotate, si rambursarea sumelor cuvenite de la operatorii aerieni pentru pasagerii ale caror zboruri au fost intarziate sau anulate.

200.000 de bilete de avion vandute de Fly Go

Biletele de avion au continuat sa fie cele mai cumparate produse turistice in 2017, cand Fly Go a vandut circa 200.000 de bilete de avion. Principalele destinatii, in topul preferintelor clientilor romani, au fost Roma, Milano, Barcelona, Atena, Istanbul, Berlin, Paris si Londra. Intre acestea: Roma, Milano si Atena au fost si printre cele mai accesibile destinatii in care au calatorit romanii anul trecut – costul mediu al unui city break in aceste orase fiind de 230 de euro in 2017.

Un avans semnificativ a fost inregistrat pe destinatiile interne, unde Fly Go a vandut cu aproximativ 30% mai multe bilete de avion. "Tendinta a fost sustinuta de dinamizarea pietei si deschiderea de noi rute interne, pe fondul intrarii mai multor companii aeriene pe acest segment", a spus Stefano Iervolino.

Citeste si:
Vacante in rate cu dobanda zero la Targul de Turism al Romaniei
Fly Go ofera vacante in rate...

Ziua din saptamana cu cele mai multe achizitii de bilete de avion facute pe Fly-Go.ro a fost lunea, iar cea mai frecventa modalitate de plata a fost online, cu cardul sau prin transfer bancar.

Sursa foto: Shutterstock.com / Vadim Georgiev

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri