Ai un magazin online local si cauti o piata externa perfecta pentru a te extinde? India continua expansiunea din ultimii ani, comertul online in statul asiatic urmand sa creasca anul acesta cu 45%, pana la 7,69 miliarde de dolari, conform eMarketer.

Piata de comert online din India a fost de 5,3 miliarde de dolari anul trecut, conform estimarilor companiei de cercetare. Estimarea de evolutie de 45,2% anul acesta NU include vanzarile travel. ECommerce-ul a luat India cu asalt, si potentialul se va mentine unul ridicat, primind si suport din partea guvernului, a antreprenorilor dar si a investitorilor straini care incearca sa capitalizeze pe marginea evolutiei, scrie presa internationala.

Anul trecut, mai multi investitori din India si de peste hotare au investit in diferite magazine online, acestea primind, per total, 3 miliarde de dolari de la persoane fizice, companii sau diferite organisme investitionale. Jucatorii din industrie se asteapta ca influxul de fonduri sa continue si chiar sa accelereze in 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri