Marketplace-ul eMag a atins o pondere de 20% din totalul vanzarilor celui mai mare magazin online din tara in 2014, iar ca numar de comenzi a depasit 25%. Importanta in crestere a Marketplace-ului, cumulat cu extinderea internationala a companiei, ofera o perspectiva si o strategie foarte interesanta – transport transfrontalier.

„Cam intr-un an de zile vom oferi posibilitatea magazinelor din Marketplace sa vanda dintr-o tara in alta”, a declarat, pentru wall-street.ro, Iulian Stanciu, general manager al eMag, intr-un interviu in extenso.

„Companiile din Marketplace-ul nostru vor putea sa vanda din Romania in Ungaria sau Bulgaria. Se leaga la sistemul nostru de logistica. Se poate, Fashiondays de exemplu are centrul operational in Romania si de aici livreaza in toate tarile, dar ai o durata de livrare mai mare”, explica el.

Mai mult, Stanciu subliniaza ca in viitorul foarte apropiat va anunta intrarea in Marketplace a unei companii care pana mai acum un an le era concurent direct. „Este o schimbare de pozitionare a eMag – de la un operator intr-o nisa, la un centru comercial – nu doar in Romania ci si regional”.

Citeste aici intreg interviul cu managerul si actionarul eMag.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri