FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, anunta listarea produselor pe platforma eMAG Marketplace. Prin incheierea acestui parteneriat, FlorideLux.ro isi consolideaza pozitia de pionier al industriei de profil, fiind prima florarie online listata pe platforma eMAG.

Potrivit reprezentantilor FlorideLux.ro, peste 100 de produse, buchete si aranjamente florale, realizate special pentru aceasta colaborare, vor fi listate pe platforma eMAG Marketplace, incepand din octombrie. Prezenta pe Marketplace-ul eMAG este asteptata sa genereze circa 100.000 de euro, 10% din cifra de afaceri pentru 2015 a FlorideLux.ro, au adaugat acestia.

”Prin acest parteneriat, ne dorim sa aducem si mai mult ideea de a oferi flori catre zona online, pentru ca este mai simplu, mai sigur si varietatea mult mai mare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Cu ocazia lansarii colaborarii, clientii platformei vor beneficia de preturi speciale, livrare gratuita la nivel national si posibilitatea rambursarii integrale a pretului achizitiei, in cazul solicitarii returului produselor comandate. De asemenea, pentru a marca inceperea parteneriatului, FlorideLux.ro ofera un buchet special cu reducere de aproximativ 40%.

”Vom lista, pentru inceput, in jur de 100 de produse, realizate exclusiv pentru colaborarea cu eMAG, pe care le vom suplimenta, periodic, cu produse noi. Practic, vom trata clientul eMAG cu aceeasi atentie cu care am obisnuit clientii FlorideLux.ro”, a mai precizat Marius Dosinescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri