ANAF vrea sa lanseze un magazin online pentru a vinde bunuri dobandite in urma confiscarilor. La inceputul lunii septembrie, Blugento, specializata in dezvoltare de solutii de comert electronic, a anuntat ca este gata sa realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF, in urma anuntului postat de Fisc privind achizitia unui magazin online.

"Vrem sa ne facem magazin virtual, ANAF isi face magazin online. Avem o gramada de marfuri confiscate in toata tara si o deficienta majora in ce priveste comercializarea acestora, care ne creeaza probleme in stocare, in depreciere, in final in scopul nostru de a obtine bani pe acele marfuri. Au fost confiscate in contul unor datorii la buget. Nu ne descurcam prea bine cu vanzarea si atunci, pe langa faptul ca ne reorganizam si ne mai punem la punct cu spatiile de vanzare si de depozitare si cu procedurile noastre interne, am primit o oferta de magazin online gratuit, pe care acum il umplem cu produse", a declarat presedintele ANAF, Dragos Doros, la conferinta Banking 2.0, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Visa, Patria Bank si Euronovate.

Dragos Doros: "ANAF se muta online", noul motto al agentiei

Dragos Doros: "ANAF se muta online", noul motto al agentiei

ANAF spera ca magazinul online sa aduca o valorificare mai buna a bunurilor pe care le are in prezent.

ANAF pregateste plata datoriilor din aplicatiile de internet banking

ANAF pregateste plata datoriilor din aplicatiile de internet banking

Citeste si:

"Pentru noi schimbarea este esentiala, pentru ca acum avem magazinele de valorificari nu in cele mai bune spatii, nu cu cel mai bun vad si cand le punem pe magazinul asta online (…) sper sa ne aduca o valorificare eficienta. (…) Nu vreau sa intru in detalii, dar la anumite produse avem stocuri impresionante", a afirmat Dragos Doros.

ANAF a anuntat, la sfarsitul lunii august, ca vrea sa-si deschida magazin online pentru a putea sa-si valorifice mai repede bunurile confiscate sau sechestrate.

Ce vanzatori de pe platformele online intra in vizorul ANAF

Ce vanzatori de pe platformele online intra in vizorul ANAF

Propunerea inaintata Fiscului de Blugento cuprinde: designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnica necesara vanzarii unui numar nelimitat de produse, integrarea magazinului online in pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului si optimizarea pentru motoarele de cautare, potrivit unui comunicat publicat de firma clujeana la momentul lansarii propunerii.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu