11 / 14

Lori Collin, Jones Lang LaSalle: Sunt dependenta de real estate

Lori Collin coordoneaza departamentul de reprezentare a chiriasilor in cadrul companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle. Altfel spus, reprezinta companiile, de cele mai multe ori, multinationale, in procesul de inchiriere a spatiilor de birouri. Ea s-a intors in Romania in anul 2007, dupa ce lucrat timp de 13 ani in piata imobiliara din Statele Unite.

“Cred ca sunt dependenta de real estate. Este un domeniu complex, in care nu poti rezista fara pasiune, daruinta si pofta de succes. Daca nu as fi lucrat in consultanta imobiliara, mi-ar fi placut sa-mi deschid un mic magazin vintage, cu colectii unicat, iar in timpul liber, as fi ales sa scriu carti”, spune Lori Collin.

"Sunt ore lungi, oameni care castiga si oameni care pierd"

In cariera sa, ea lucreaza cu un amalgam de situatii: seriozitatea cu care sunt tratati clientii, rezistanta la stress si provocari, dar si un program non-stop de lucru. “Negocierile sunt dure, sunt ore lungi, oameni care castiga si oameni care pierd. Important este sa ii faci pe toti sa se simta intr-o situatie «win-win»”, afirma Collin.

Lori Collin are trei oameni in echipa, pe care ii descrie ca fiind tineri si dintr-o generatie Y, cu aspiratii mari si care au mult de munca. „Multumirea zilnica este atunci cand inainte de culcare imi pot spune ca am facut tot ce am putut, ca mi-am realizat «my personal best». E greu sa atingi mereu acest nivel, dar nu e imposibil”.

Tranzactia cea mai complexa consiliata de Lori Collin a fost consolidarea Volksbank in Nusco Tower. Grupul Volksbank a reunit in sediul din Barbu Vacarescu operatiunile din sase sedii, negocierile pentru noul birou intinzandu-se pe durata unui an. “A fost de departe cea mai frumoasa tranzactie, dar si cea care mi-a adus cateva nopti albe”, descrie Collin tranzactia de 8.200 mp.

In perioada 2009-2010, Lori Collin a mai inchiriat peste 4.500 mp din cladirile detinute de Premiumred catre companiile Aviva, Franklin Templeton si Thomson Reuters si a consiliat mai multe renegocieri pentru SAP, Mastercard si British Petroleum.

Slide realizat de Sorina Negrila.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri