2 / 8

Colgate-Palmolive a mutat in Polonia fabrica de la Brasov

Compania Colgate-Palmolive a inchis in prima parte a acestui an fabrica din Brasov si a transferat productia in Polonia, ca urmare a unui program de reorganizare a activitatii.

Colgate-Palmolive isi declara atunci intentia de a consolida productia de produse de curatat din Europa de Est. Anuntul facea parte din programul de reorganizare al activitatii anuntat anterior, program ce va eficientiza si intari operatiunile acesteia.

Planurile de consolidare vor fi implementate treptat, de-a lungul unei perioade de tranzitie, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2008. Ca urmare a acestui proces, fabrica companiei din Brasov va fi inchisa, productia urmand sa fie transferata la fabricile companiei din Polonia.

"Compania si-a asigurat angajatii din Brasov ca intentia de a inchide fabrica nu este rezultatul contributiei lor si a performantelor acestei fabrici. Angajatii au fost de asemenea informati si asigurati ca tuturor celor afectati compania le va oferi asistenta si ca planurile organizate vor reflecta valorile companiei", spuneau in luna martie oficialii companiei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri