1 / 5

Anca Podoleanu a plecat dintr-un business de 1,2 mld. euro

Anca Podoleanu, care a ocupat timp de doi ani si jumatate functia de director de resurse umane in cadrul operatorului telecom Vodafone Romania, a parasit in februarie compania.

Vodafone Romania este al doilea mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, cu o cifra de afaceri de circa 1,2 miliarde de euro in 2008.

Podoleanu a decis sa renunte la mediul corporatist si a infiintat firma de consultanta manageriala si HR Choice Consulting.

Fostul director de resurse umane al operatorului telecom considera ca notiunea de consultanta in resurse umane are atat o parte de strategie – dezvoltarea competentelor angajatilor, cresterea liderilor, descoperirea si retinerea talentelor sau motivarea personalului, cat si o parte operationala – de administrare a angajatilor, de recrutare, training si evaluare.

Absolventa a facultatii de cibernetica, din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucuresti, Podoleanu a mai coordonat, intre 1999 si 2006, activitatile de resurse umane ale Quadrant-Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul local al produselor PepsiCo., actualul Pepsi Americas Romania.

Podeleanu detine si un MBA obtinut la University of Ottawa, Canada. Locul lasat vacant de Podoleanu in Vodafone a fost preluat de Vicky Cookson.

Fostul HR manager de la Vodafone vede revenirea pietei de consultanta in resurse umane

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri