1 / 7

“Fiind client al cluburilor de fitness am devenit interesata de domeniu”

Cel mai mare vis al sau, inca din perioada liceului, a fost acela de a-si parasi micul stat natal, South Dakota, pentru a se stabili in locurile in care simtea ca se intampla lucruri cu adevarat importante si poate avea realizari remarcabile.

A urmat studiile facultatii de Management, cu specializare in Studii Organizationale, la Universitatea din California, iar in acesti ani si-a descoperit pasiunea pentru fitness.

“Fiind simplu client al cluburilor de fitness am devenit tot mai interesata de aceasta activitate, asa ca mi s-a parut o idee buna sa studiez mai mult si sa devin chiar instructor de aerobic”, isi aminteste Michelle Dietrich.

Avand cunostinte atat in domeniul management-ului, cat si al sportului a acceptat oferta de a lucra in Polonia pentru World Class Varsovia, inca de la deschiderea primului club in aceasta tara.

“In 1995 am acceptat aceasta provocare profesionala si, avand experienta in vanzari, am lucrat initial in acest domeniu, concomitent cu orele de aerobic pe care le sustineam la club”.

S-a vazut pusa din nou in fata unei alegeri in anul 2001, atunci cand World Class a luat decizia de a se extinde in Romania. Si de aceasta data raspunsul ei a fost afirmativ, iar de opt ani Michelle Dietrich ocupa functia de manager general World Class at Grant.

“Acesta este in mare parte rezultatul credintei mele cu privire la faptul ca o persoana, indiferent de formatia profesionala pe care o are, trebuie sa-si pastreze ochii deschisi pentru orice oportunitate si sa-si urmeze in primul rand aspiratiile”, adauga Michelle Dietrich.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri