6 / 7

“In sport, cea mai importanta este consecventa”

Pe langa indeplinirea obiectivului de a avea o afacere profitabila, Michelle Dietrich si-a propus sa educe oamenii si sa-i faca sa devina constienti cu privire la importanta unei vieti active.

“Cel mai important lucru pentru fiecare este pastrarea unei anumite consecvente in tot ceea ce face, iar daca nu toata lumea isi permite abonamente la cluburi de wellness, fiecare poate sa alerge in parc, sa urce pe scari sau sa lase masina acasa pentru a merge pana la metrou”, considera Michelle Dietrich.

Atunci cand lucreaza cu un client al clubului ii recomanda mereu sa faca exercitii de trei ori pe saptamana, cate treizeci sau patruzeci si cinci de minute, daca vrea sa vada rezultate.

“Nu trebuie sa stai cate trei ore in sala de forta, dar este obligatoriu sa fii consecvent si sa te concentrezi pe ceea ce faci”, adauga Michelle Dietrich, care continua sa tina cursuri de aerobic de trei ori pe saptamana la ora 7:30 dimineata si are aceleasi cliente de trei ani, acesta fiind modul in care isi exprima in continuare pasiunea pentru acest domeniu.

“Viata mea inseamna exercitiu, dar nu fiindca sunt fanatica, ci pentru ca imi confera incredere in mine atunci cand am o zi mai grea. Fac exercitii de cinci ori pe saptamana, fie ca tin cursuri sau exersez separat”.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri