1 / 6

Callessentially: Investitie initiala de 150.000 euro

Concierge reprezinta activitatea de facilitare a contactului dintre companiile care ofera servicii de lux precum transport cu limuzina sau avion privat, protocol in aeroport, rezervari la cele mai scumpe restaurante, evenimente si hoteluri, bilete pentru teatru sau opera, receptii VIP si clientii care vor sa beneficieze de acestea in cel mai scurt timp posibil.

Callessentially este primul club romanesc de concierge de lux si a fost infiintat in mai 2008, dupa o investitie initiala de 150.000 euro, adevarata provocare constand, insa, in timpul necesar dezvoltarii relatiilor cu furnizorii de servicii.

”Callessentially a aparut din nevoile resimtite de noi si prietenii nostri. Dupa ce ne-am confruntat cu situatii, unele mai complicate, iar altele relativ banale care ne-au consumat timp pretios, ne-am dat seama ca avem nevoie de servicii de concierge pe piata romaneasca. Am vrut sa apelam la astfel de servicii si am descoperit ca ele nu exista”, isi aminteste Victor Podeanu, administratorul companiei.

Conceptul initial, sub care a fost creata aceasta afacere, a fost un club privat cu reguli stricte, unde membrii au garantia ca le este pastrata secreta identitatea. Momentan, Callessentially are peste 200 de membri, un numar care satisface asteptarile proprietarilor acestui business, dupa primul an de activitate.

“Numarul de membri noi pe luna depinde de modalitatea in care suntem solicitati. Sunt membri care ne solicita individual, dupa ce acceseaza pagina noastra de internet sau afla de noi din media, si sunt clienti care ne contacteaza prin intermediul companiilor cu care colaboram”, declara Victor Podeanu.

Compania nu a apelat la publicitate, ci a incercat sa pastreze un cerc destul de restrans, iar membrii si colaboratorii sunt alesi pe criterii de calitate, pentru a evita eventualele probleme sau conflicte ulterioare. Astfel, fiecare serviciu poate fi certificat, atat pentru membri, cat si pentru prestatori.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri