1 / 4

Turismul - oportunitate si stil de viata

In fiecare an, doar in regiunea Antalyei, sunt inaugurate aproximativ douazeci de hoteluri noi, majoritatea de patru si cinci stele, cu 90% proprie si 10% investitie acoperita de .

Turcii vad turismul ca pe o sansa uriasa, o oportunitate neexplorata pana acum cateva decenii. Aceasta activitate reprezinta o posibilitate viabila de a valorifica resursele industriei agricole, care sustine financiar aproximativ 60% din populatia tarii si, in aceeasi masura, ofera in pentru alti 36%, dupa cum declara Seyla Demircan, ghid turistic al tur-operatorului Tez Tour, in .

De asemenea, beneficiile obtinute din turism nu se impoziteaza in primii cinci ani daca sunt reinvestite in domeniul de activitate sau in deschiderea unor scoli specializate in turism, care sa pregateasca profesionisti, de la manageri pana la barmani si ospatari.

Astfel, scopul principal al acestei masuri este acela de a reduce problemele fluctuatiei de personal si de a diminua costurile de instruire pentru .

Intr-un hotel, cele mai importante persoane sunt considerate a fi directorul general, bucatarul-sef si gradinarul-sef.

Conditiile sunt insa dure intrucat antreprenorilor le este interzisa distrugerea vegetatiei sau a habitatului natural al animalelor, cel mai pretios element al turismului din aceasta tara.

Turismul in Turcia: Cum se transforma un business in stil de viata


Promo Wall-Street


Articole recomandate


Comenteaza articolul

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.