1 / 5

Garsoniera pe Magheru, de la 175 euro/luna

Pretul solicitat pentru inchirierea unei garsoniere dintr-o zona centrala porneste de la 175 de euro/luna, se arata in analiza imobiliare.ro. Pentru aceasta suma poate fi inchiriata o garsoniera nemobilata, cu o suprafata de 24 mp, situata intr-un imobil construit in anul 1947, amplasat pe Bulevardul Magheru.

Chiria unei locuinte asemanatoare, dar mobilata si amplasata in zona Universitatii porneste de la 230 euro/luna. “Pe Calea Victoriei si in Piata Unirii, preturile sunt mai mari. Aici garsonierele mobilate si cu o suprafata ceva mai mare, pot fi inchiriate cu preturi care pornesc de la 300 euro/luna”, spun reprezentantii portalului imobiliar.

Tot pentru 300 euro/luna pot fi inchiriate apartamente cu doua camere, cu suprafete de 40 mp, confort 2, amplasate pe Bulevardul Magheru, in timp ce pe Calea Victoriei si la Universitate, apartamentele cu doua camere, cu o suprafata utila de aproximativ 50 de mp sunt scoase la inchiriere pentru preturi ce pornesc de la 350 euro/luna.

Chiriile apartamentelor cu trei camere amplasate pe Bulevardul Magheru pornesc de la circa 400 euro/luna. Pentru 430 de euro/luna poate fi inchiriat un apartament cu trei camere, confort 1, cu o suprafata de 80 mp, amplasat in zona Universitate. Un apartament cu acelasi numar de camere si aceeasi suprafata, insa la etajul 1 al unei vile de pe Calea Victoriei, poate fi gasit la 450 euro/luna.

In Piata Unirii, pretul de inchiriere al apartamentelor cu trei camere, confort 1, porneste de la 500 de euro/luna, se mai arata in analiza imobiliare.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri