1 / 6

'Vom vana oportunitati'

Poate cel mai important aspect privind schimbarile survenite in urma integrarii in Aviva este paleta de produse pe care fondul o pregateste.

Fondul imobiliar este urmatorul proiect pe care Aviva Investors il va lansa la mijlocul anului viitor. “Aviva Group are mare experienta in acest segment si noi avem foarte mare incredere in sectorul imobiliar romanesc, desi ratele de crestere sunt mai mici in prezent”, a explicat Eugen Voicu.

Acesta sustine ca fondul imobiliar va fi lansat curand, indiferent daca va continua sau nu criza.

“In perioada de criza apar si cele mai mari oportunitati, poti sa cumperi la preturi foarte bune, e bine sa fii in piata. Nu vom investi decat in proiecte sau active care estimam ca vom genera rate mari de rentabilitate . Vom vana oportunitati”, a declarat directorul Aviva.

Un alt produs pe care Aviva Investors il pregateste, si va fi lansat curand, este Aviva Investors Eurofinance, cu investitii in sectorul financiar romanesc si European.

“Desi acest segment s-a corectat foarte mult si este inca o perioada dificila, credem ca acest sector isi va reveni primul, pentru ca bancile si bursa sunt prin natura lor cele care anticipeaza momentele de crestere. In actualul context, pe termen mediu, investitiile fondului vor fi numai in titluri de stat sau obligatiuni guvernamentale. Dorim sa oferim o alternativa sigura pentru perioada crizei”, explica Voicu.

In plus, exista o colaborare intre Aviva Investors si celelate divizii ale grupului, in faza de pregatire, care va genera produse mixte cu componente de investitii si de protectie.

“Colaboram cu celelalte companii ale grupului, vom avea produse comune, pe zona de investitii care vor avea atasate asigurari, sau invers. Deocamdata, suntem in faza de pregatire”, a mai spus acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri