10 / 11

Cine mai intra in topul celor mai extinse branduri

Steilmann are in Romania 52 de magazine a caror suprafata totala de vanzare este de 8.000 mp.

O retea de peste 15 magazine mai au si brandurile Pull and Bear si Stradivarius din grupul Inditex, dar si Lee Cooper din portofoliul grupului Kenvelo are 17 magazine in Romania.

Orsay, Fox, TinaR si Motivi se numara de asemenea printre brandurile care peste 15 magazine in Romania. Ca suprafete de vanzare, la un pas de top se numari si retaileri cu mai putine magazine, cum ar fi Debenhams, care are o surpafata de vanzare de circa 9.000 mp distribuita in 6 unitati.

Datele legate de suprafetele de vanzare sunt bazate pe suprafetele medii ale magazinelor si sunt estimari ale Wall-Street.ro.

Piata de fashion din Romania s-a extins considerabil in ultimii ani, jucatori ca C&A, H&M, Inditex, Takko sau New Worker extinzandu-se agresiv si ajungand sa aiba suprafete de vanzare de zeci de mii de mp. In cadrul topului am inclus doar retailerii de articole vestimentare, nu am inclus magazinele de incaltaminte si accesorii si nici brandurile cu articole sport. In zona de incaltaminte si accesorii cele mai extinse retele apartin Leonardo si Deichman.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri