2 / 5

Valoarea terenului s-a dublat, insa nu am mai vrut sa vindem

Desi ulterior terenul si-a sporit valoarea, cei doi tineri au decis sa nu il mai vanda si au ales sa construiasca un mic proiect imobiliar, avand aceiasi arhitecti cu care lucrasera la propria casa.

„Studiind piata, era evident ca un teren pe care nu este construit nimic va aduce un profit mai mic decat unul pe care construiesti, in cazul in care stii sa construiesti. Lucrand cu cei doi arhitecti tineri, care ne-au proiectat casa, le-am aratat terenul si i-am intrebat ce putem dezvolta”, afirma Ionut Copoiu (foto).

Familia de prieteni cu care au cumparat terenul va primi unul dintre cele opt apartamente, situat la parter, iar din cele sapte ramase, Ionut si Mirela intentioneaza sa pastreze doua, pentru a le inchiria.

„Am luat mai multe credite pe persoane fizice, am riscat tot si am ipotecat viitoarea nostra casa cu tot cu teren. Dupa opt-noua luni, am obtinut autorizatia de constructie, si in aceasta primavara am inceput lucrarile. Am primit apoi oferte de cumparare, pentru teren si proiect, insa am vrut sa luam provocarea in piept”, spune Ionut.

Family Villa va avea opt apartamente cu doua si trei camere, dispuse pe parter, doua etaje si mansarda. Trei apartamente au fost deja vandute, la preturile de 1.100, respectiv 1.200 euro/m.p.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri