2 / 3

Un cinema si consolidarea parcului comercial

In ceea ce priveste planurile celor de la NEPI, acestia intentioneaza sa consolideze proiectul, sa aduca un operator de cinema si sa transforme European Park Braila in cel mai puternic parc de retail din regiune.

“Discutiile pentru preluarea proiectului au inceput inca din ianuarie, termenii comerciali au fost stabiliti in iunie, iar procedura de due diligence a inceput in luna iulie. Acum intentionam sa largim spatiul detinut de Staer, sa aducem un operator de cinema si sa transformam parcul de retail in cel mai important astfel de proiect din regiune”, a declarat, pentru Wall-Street, Martin Slabbert (foto), managing director al NEPI.

In contextul in care dezvoltatorul RED Management Capital a inchis in urma cu doua luni centrul comercial Armonia Braila, incercand sa il repozitioneze intr-un Discount Shopping Park, planurile celor de la NEPI nu par deloc grele.

NEPI va mai prelua de la BelRom Real Estate si alte doua parcuri de retail, din Bacau si Focsani, tranzactiile urmand sa fie incheiate inainte de sfarsitul anului, potrivit estimarilor lui Martin Slabbert.

Valoarea proprietatilor detinute de NEPI era de 99,79 milioane de euro la sfarsitul primul semestru, fata de 93,72 milioane de euro la finele anului 2008, se arata in raportul financiar al fondului de investitii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri