1 / 6

Videoclipurile cu produse cresc vanzarile

Multi retaileri majori, printre care se numara Williams-Sonoma, Advanced Auto Parts, The Home Depot, Barnes & Noble sau Office Depot folosesc clipuri video pentru a ii ajuta sa vanda online. Micile business-uri, inclusiv din Romania, ar trebui sa le urmeze exemplul si sa inceapa sa realizeze miscari de marketing cu videoclipuri ca parte centrala.

1. Videoclipurile cu produse cresc vanzarile


Mai multe studii indica faptul ca ratade conversie va creste daca li se ofera posibilitatea de a vizualiza si un clip. De exemplu, un studiu recent realizat pe circa 1.000 de oameni releva faptul ca 96% dintre ei considera un videoclip util atunci cand decid daca sa cumpere, sau nu. Un studiu similar, de la compania specializata pe video Animoto, a subliniat ca 73% dintre consumatori “sunt mai inclinati sa cumpere dupa ce privesc un clip care le explica produsul sau serviciul”.


Retailerul Zappos a inregistrat in 2013, dupa integrarea videoclipurilor pentru anumite produse, o crestere a vanzarilor cu 6-30%. Mai mult, studiile au subliniat faptul ca nu va creste numai numarul de cumparatori ci si valoarea cosului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri