Future Banking, conferinta organizata de wall-street.ro in 8-9 mai, se anunta unul dintre cele mai mari evenimente regionale despre digitalizare si inovatiile din mediul bancar si zona de plati, nu mai putin de 7 speakeri cu prezenta regionala sau internationala urmand sa sustina key speech-uri si sa participe la dezbaterile din cele doua zile. Nu in ultimul rand, Future Banking va gazdui in premiera un panel aplicat de User Experience pentru industria financiara.

Inscrierile se mai pot face pana vineri, 5 mai.

Gasesti in infograficul de mai jos speakerii confirmati pana acum si temele de discutie din cele doua zile. Evenimentul este completat de live demo-uri cu inovatiile din spatiul expozitional, activari si un concurs sustinut de Quickmobile ce are ca mare premiu un Apple Watch, un gadget prin care veti putea face in curand plati, chiar si in Romania.

De ce Future Banking difera de evenimentele bancare traditionale

  1. Tragem cu ochiul in viitor si vedem ce pregatesc cele mai inovatoare banci
  2. Vorbim despre lucruri cu adevarat cool in banking: creditarea online sau semnatura digitala
  3. Poti accesa un demo zone in care sa testezi live inovatiile despre care vorbim
  4. Intelegem ce este neobankingul de la fondatorul unui Fintech revolutionar din Europa
  5. Invatam cum trebuie sa arate o aplicatie sau un website prietenos in banking de la practicieni de UX din Asociatia Romana de User Experience Design

Si pentru ca vrem sa revolutionam modul in care arata conferintele in Romania, la Future Banking vei intra pe baza unui card contactless, cum altfel la un eveniment despre viitorul industriei financiare?!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri