Intra la conducere Del Fabbro, Spagna si Gabrielli. Parasesc Consiliul de Administratie Giorgio si Martina Maschio.

Consiliul de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A., reunit sub conducerea presedintelui Mirco Maschio, a numit pe Pietro Del Fabbro, presedintele Firulia S.p.A., Fabrizio Spagna, presedintele Veneto Sviluppo S.p.A. si pe avocatul Giuliano Gabrielli ca fiind noi membri ai Consiliului de Administratie.

Concomitent cu aceste numiri, parasesc Consiliul de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A. vicepresedintele Giorgio Maschio, Martina Maschio si Franco Biasutti.

Andrea Maschio, presedintele Maschio Holding S.p.A. si a Maschio Fienagione S.p.A din Cremona, membru al Consiliului de Administratie, a fost numit noul vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A.

Consiliul de Administratie multumeste administratorilor care ies pentru importanta contributie adusa pe tot parcursul mandatului lor. In special, Consiliul i-a multumit lui Giorgio Maschio, cofondatorul Grupului, impreuna cu fratele sau, Egidio, inca din 1964, pentru munca extraordinara depusa in 50 de ani de istorie ai Societatii.

Noul Consiliu de Administratie al Maschio Gaspardo S.p.A. este compus acum din: Mirco Maschio, in calitate de Presedinte, Andrea Maschio, in calitate de Vicepresedinte, Luigi De Puppi, numit Administrator Delegat, Alberto Baban, Pietro del Fabbro, Fabrizio Spagna si avocatul Giuliano Gabrielli, in calitate de Consilieri ai Administratiei.