Ministerul Agriculturii, Adrian Oros, îndeamnă toți românii să cumpere produse obținute în România, pentru a susține agricultura și industria alimentară.

”Foarte multe dintre produsele românești nu se vând, producătorii se plâng că ei au stocuri foarte mari, iar magazinele sunt invadate de mărfuri din alte țări. Suntem într-o piață unică și nu poate fi interzis comerțul intra-comunitar. Putem face cu toții două lucruri foarte simple, fiecare dintre noi trebuie să mergem să căutăm și să cumpărăm produse românești, dacă nu găsim într-un magazin, căutăm în altul”, a explicat Oros.

Iar acasă la copiii și la școală să le spunem să consume doar produse românești.

În acest fel, ministrul de resort consideră că toți românii vor putea contribui în mod real la susținerea industriei alimentare și a agriculturii românești.

Sigur într-o lună de zile toate magazinele vor căuta să aibă pe rafturi produse românești

El a exemplificat că dacă cumpărăm un produs românesc cu cinci lei, cel puțin un leu sau doi se vor întoarce în economie, fie în pensii și salarii, fie în sistemul de educație, fie în sistemul de sănătate.

Soluția este la noi, să cumpărăm produse românești. Astfel, în câteva luni de zile, niciun producător nu va mai avea marfă pe stoc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri