Agricultura a devenit una dintre principalele ramuri ale economiei, România ocupând în 2019 locul șapte la producția agricolă în Uniunea Europeană. De la an la an acest sector se schimbă, iar tehnologia joacă un rol important în dezvoltarea agriculturii locale. Anul 2020 a fost unul dificil pentru mulți agricultori, pe lângă problema secetei, fermierii s-au confruntat și cu pandemia de COVID-19, care încă reprezintă o provocare.

În cadrul celei de-a doua ediții a conferinței „Agricultura Viitorului| Noul peisaj din agricultură: Cum putem reporni motoarele”, wall-street.ro va aborda subiecte actuale și importante din sectorul agricol, teme de interes atât pentru micii fermieri, cât și pentru mari producători din industrie.

Cum arată sectorul agriculturii din România, cum se implică retailerii în sprijinirea micilor producători români, ce soluții de finanțare sunt disponibile și ce soluții de digitalizare oferă companiile pentru fermierii români? La toate aceste întrebări vom încerca să răspundem în cadrul conferinței online „Agricultura Viitorului| Noul peisaj din agricultură: Cum putem reporni motoarele”, pe care wall-street.ro o organizează pe 3 iunie.

Discuțiile din cele trei paneluri se vor concentra pe teme precum contextul dificil în care se află această ramură a economiei, impactul asupra businessurilor, precum și soluțiile legate de parteneriatele dintre producători și marii retaileri, dezvoltarea tehnologică și, nu în ultimul rând, finanțarea pentru fermieri.

Conferința va avea loc online, pe 3 iunie, de la ora 10:00. Te poți înscrie la eveniment AICI. De asemenea, poți urmări conferința transmisă live și pe pagina de Facebook a Wall-Street.ro.

Printre speakerii în cadrul celor trei paneluri de discuție se numără:

  • Ministrul Agriculturii, Adrian Oros
  • Ramona Ivan, director Direcția Relații cu Instituții Naționale și Internaționale în cadrul CEC Bank
  • Claudiu Necșulescu, owner Jidvei
  • Adrian Cocan, general manager Lăptăria cu Caimac
  • Marcel Ionescu, fondator Agricloud
  • Adrian Chicireanu, fondator Solarino

Ce teme de discuție vor fi abordate în cadrul conferinței:

  • Importanța tehnologiei în agricultură
  • Facilitarea accesului fermierilor la tehnologii de ultimă generație
  • Relația producător local-retailer-consumator
  • Încurajarea consumului de produse românești
  • Impactul COVID-19 asupra agriculturii și evoluția trendurilor de la începutul pandemiei și până la situația actuală
  • Finanțarea în agricultură și cum pot fermierii să aleagă cea mai bună opțiune

Conferințele Wall-Street sunt acum într-un format nou. Te poți înscrie gratuit la toate evenimentele noastre care se desfășoară online în platforma IC Events. Poți urmări transmiterea evenimentului în zona de Livestream, vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor, discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public și poți face networking cu alți participanți.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri