Freshful anunță extinderea proiectului from farm to fork “Din Grădină” către zona de fructe autohtone și introduce în platforma Freshful.ro secțiunea “Din Livadă”.

Astfel, pentru a realiza acest proiect, echipa Freshful s-a oprit în bazinul pomicol Voinești, unde cresc și rodesc meri, peri și pruni încă din 1959, selectând diverse soiuri de mere românești cu tradiție, cum ar fi Frumosul de Voinești, Crețesc, Renet, Jonathan, Idared, Florina, Granny Smith, Golden, sau perele Abbate, Lucas, Kaiser și Cure.

Acestea vor ajunge, prin urmare, în depozitul Freshful din Ștefăneștii de Jos și apoi direct pe masa a peste 55.000 de clienți.

Calitatea fructelor a fost confirmată de Radu Dumitrescu, Master Chef și ambasador Freshful by eMAG, care a mers să încerce fructele care vor ajunge în cutiile “Din Livadă”.

“Legumele și fructele conduc în topul preferințelor clienților noștri, de aceea am extins proiectul “Din Grădină” - dedicat legumelor de la Băleni, cu o nouă ediție cu fructe din Văleni, Dâmbovița: “Din Livadă”. Pe termen lung, ne dorim să atragem cât mai mulți fermieri și producători români în platforma Freshful alături de care să ajungem la peste 1 milion de gospodării din București și Ilfov cu o ofertă proaspătă și echilibrată”, afirmă Ciprian Tănăsescu, Business Unit Manager UltraFresh, Freshful by eMAG.

Fructele vor fi livrate în ambalaje personalizate din carton reciclabil, în condiții optime de temperatură, pentru a ajunge proaspete la clienți.

Sursa foto: Freshful

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri