În data de 10 martie 2023, Corteva Agriscience a anunțat lansarea oficială a programului TalentA 2023. Aflat la a patra ediție în România, TalentA este un program educațional gratuit pentru dezvoltarea competențelor profesionale în managementul afacerilor și agricultură, dedicat femeilor inovatoare din mediul rural.

Astfel, odată cu începerea oficială a înscrierilor, se pot alătura programului doamnele și domnișoarele ce activează în agricultură pentru a putea participa gratuit la cursuri pe domeniul agribusiness, acestea urmând să concureze la final pentru fonduri cu o valoare totală de 15.000$ oferite de Corteva Agriscience România.

La finalul programului, compania va alege cele mai inovatoare trei proiecte ale femeilor care activează în agricultură.

Programul educational se va desfășura pe o perioadă de cinci luni, pentru al patrulea an consecutiv, începând cu data 21 mai și va include două module online de studiu: modulul de business ce va cuprinde 10 cursuri și modulul de agribusiness ce va cuprinde 4 cursuri.

Cursurile vor fi susținute și facilitate de specialiștii Corteva și membrii echipei Starperformining – companie de consultanță în afaceri, partener oficial al programului pentru al patrulea an consecutiv.

Anul acesta, în program se pot înscrie femeile cu vârsta de peste 18 ani atât de pe teritoriul României, dar și al Republicii Moldova. Pentru a se putea înscrie în program, concurentele trebuie să fie implicate în activități agricole sau să fie studente ale universităților agricole.

Toate participantele se vor înscrie în programul TalentA pe website-ul Corteva până la data de 10 mai 2023.

Pe parcursul lunilor dedicate programului, participantele TalentA vor avea ocazia de a construi proiecte inovatoare, care vor trebui să se raporteze la beneficiul întregii comunități și să se axeze pe îmbunătăţirea securităţii alimententare, asigurarea accesului la apă potabilă în comunități, susţinerea consumului responsabil, combaterea schimbărilor climatice şi conservarea ecosistemelor, conform obiectivelor de sustenabilitate ale Corteva Agriscience.

Valoarea premiilor va distribuită astfel:

  • locul I – 6.000 $,
  • locul II – 5.000 $,
  • locul III – 4.000 $.

Ceremonia de Premiere va avea loc in data de 13 octombrie 2023.

“Unul dintre obiectivele principale de sustenabilitate ale companiei promite să implice și să dea o voce femeilor care activează în agricultură, iar din acest motiv, s-a lansat programul TalentA. (...) Femeile antreprenor din agricultură au nevoie de vizibilitate, recunoaștere și sprijin pentru a-și dezvolta proiectele, de aceea, în acest an vom invita să se înscrie și femeile din România, dar și din Republica Moldova.”, a declarat Maria Cîrjă, Marketing Manager Corteva Agriscience România & Moldova.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri